Bag Litteraturfestivalen SilkeORD står Anna Simonia Basse Fønss Gjørup og Emma Berggreen Andersen.

Vi er begge født og opvokset i Silkeborg, og studerer nu Litteraturhistorie på 2. semester af kandidatuddannelsen på Aarhus Universitet. I den forbindelse har vi har søsat festivalen SilkeORD, som finder sted i Silkeborg 21. juni 2019. Vi samarbejder blandt andet med Silkeborg Kommune og Silkeborg Bibliotek.

Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at bidrage på den ene eller anden måde til festivalen, er du velkommen til at kontakte os personligt pr. mail eller tlf.
Henvendelser i forbindelse med økonomi, markedsføring og merchandise kan rettes til silkeord@gmail.com

Grafisk arbejde af Helena Brink Jørgensen, (https://www.facebook.com/HelenaJorgensenPhotography/ )

Anna Simonia Basse Fønss Gjørup

Anna er inkarneret madnørd og litteraturelsker. De to interesser har hun kombineret ved at arbejde med litterære kogebøger, og møder med mad i dansk kultur. Både mad og gode historier fylder meget på litteraturfestivalen SilkeORD, og Anna vil være af finde til de af begivenhederne, hvor smag og ord forenes.

Anna kommer fra Nordbyen, nærmere bestemt Sejling. Hun har siden boet i Alderlystområdet i 3 år, inden hun flyttede til Aarhus.

+45 61287654
silkeord.anna@gmail.com

Emma Berggreen Andersen

Emma er højskolepige med stort H, og har igennem flere år arbejdet med Højskolesangbogen og fællessangen i Danmark. Interessen for det folkelige vil gennemstrømme hele SilkeORD, og I vil især møde Emma til arrangementer, som har fællesskabet i højsædet.

Emma er vokset op i Sydbyen, mellem Almindsø og Ørnsø. Her har hun boet hele sit liv, bortset fra et par år fordelt mellem USA og Sverige. Siden et ophold på Testrup Højskole i 2014, har Emma været bosat i Aarhus.

+ 45 51185099
silkeord.emma@gmail.com